If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз,чета каквото падне,ама вече ще им ......майката,една книга е по 20 лв,и чак не се отпускам че за една вечер и хоп книгата свършила.И аз си препрочитам някой книги по няколко пъти.Вчера купих една днес свърши,трябва да почнем да си ги обменяме.
Искам да споделя с вас един мой начин на четене да видим доколко го споделяте - аз чета доста но обичам книгата да е "четена" т.е. пиша коментари в полетата подчертавам, прегъвам страници и т.н. е имам и книги, които съм си купил повторно само заради идеалния им вид но съм привърженик на моя си начин мнения?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Искам да споделя с вас един мой начин на четене да видим доколко го споделяте - аз чета доста но обичам книгата да е "четена" т.е. пиша коментари в полетата подчертавам, прегъвам страници и т.н. е имам и книги, които съм си купил повторно само заради идеалния им вид но съм привърженик на моя си начин мнения?
И аз купувам по два пъти някои книги,ако дадена книга ми е интересна драскам по нея,особено ако книгата е на гръцки отбелязвам и превеждам на български някои фрази.
Аз пък не обичам да драскам по книгите.
Много мразя, когато чета някоя книга тя да се разпадне в ръцете ми.
В момента съм на вълна Ан Райс. След това мисля да изчета отново Джеймс Фенимор Купър.
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Последно време чета Джеймс Ролинс
Увлекателни са книгите и се четат на един дъх
Ето някои от тях :
Щамът на Юда
Черният орден
Последната тайна на земята
Мебели и матраци
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса
Та на момента:
Петокнижието, така наречено от Достоевски
Идиот, Престъпление и наказание, Юноша, Братя Карамазови и Бесове-не са свъзразани като произведения.
Лично за мен идиот, престъпление и наказание и бесове се четат лесно, виж на карамазови се запрях, Юноша не се съм го почвал.
За патриоти-Йордан Йовков, велик наш писател, за малко да бъде нобелов лаурят (томове бол, разкази и романи)
За идиоти /ма не по Достоевски/-Правилника за движение по пътищата и Овчарче то Калитко
Айде да отправя един "зов за помощ". Доста отдавна съм спрял да чета книжки.....Та сега съм решил да направя нещо в тази насока. Търся може би нещо развлекателно, интересно, някаква история иии може би нещо от полза. Да е на английски език, като нивото не трябва да е прекалено високо(very good)...Иии ако може да е до 30лв.
Някой би ли дал съвет за автор и заглавие или поне препоръка
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Comment